Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 SALILLARI SHPK 20 1,662,246,689 20 1,662,246,689 1,597,038,276

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese kontrate per objektin: Rikonceptim i parkut te lojrave te femijeve dhe parkim publik 2 kate ne rrugen e Elbasanit 26,434,298 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 26433839.8
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonceptim i parkut të lojrave të fëmijëve dhe parkim publik 2 kate nën tokë në rrugën e Elbasanit 276,503,894 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 276,191,416.00
Qeverisja Vendore Vorë Zëvendësimi i linjës kryesore të amortizuar të ujësjellësit në fshatin Fushë - Prezë, depo kryesore, Bashkia Vorë 2,551,846 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 2,439,958.00
Qeverisja Vendore Maliq Rivitalizim i fshatit Sovjan dhe Luadishte , përmes përmiresimit të infrastrukturës rrugore - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 83,166,611 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 73,554,160.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i Rrugës Kthesë e Pilurit ( Himarë ) - Vumblo - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 139,137,617 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 136,485,450.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate : “Rikualifikimi urban i sheshit “Avni Rustemi” dhe “Pazarit të Ri”, Bashkia, Tiranë. Loti II: “Rikonstruksioni i Markatës Mish - Peshkut në sheshin e Pazarit të Ri” 18,167,047 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 18167046.6666667
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: “Rikualifikimi i Pazarit të Ri ( Markata Mish- Peshkut, restaurimi i 4 objekteve dhe rikonstruksion i fasadave përreth sheshit Avni Rustemi dhe pajiset) 33,193,699 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 33193699.1666667
Qeverisja Vendore Vorë Ndërtimi I Urës dhe Vendosja e Ndricimit, Fushë Prezë 13,301,711 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 13,004,880.00
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Sistemim i rrugës së tregjeve (loti 1) 59,116,230 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 54,089,113.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i Pazarit të Ri (Markata e Mish-Peshkut, Restaurim i 4 objekteve dhe Rikonstruksion i fasadave përreth Sheshit Avni Rustemi dhe pajisjet) - Financuar nga Fondi I Zhvillimit te Rajoneve 166,894,676 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 166,072,876.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion Rrjet Ujësjellësi, Rruga Siri Kodra, Tirane 11,674,400 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 11,433,403.00
Qeverisja Vendore Divjakë Shtese Kontrate: Ndertimi i Qendres Shendetesore Divjake 5,144,460 Lidhur Kontrata +Shtesë SALILLARI SHPK 5,144,330.00
Qeverisja Vendore Vorë Sistemim Asfaltim rruge lidhese Urbane Fushe Preze -Ura e Limuthit Berxull. - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 124,370,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 124,119,889.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Rikonstruksioni i Markatës Mish – Peshkut në sheshin e Pazarit të Ri - Fondi i Bashkisë Tiranë 99,871,900 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 90,865,041.00
Qeverisja Vendore Fier Loti 2: Rehabilitim i Rrjetit Ujitës me kanalin Vjosë Levan Fier, Rehabilitim i Kanalit Sekondar, Dega e Dermenasit - Fondi i Bashkisë Fier 107,221,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 107,003,378.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Rehabilitimi i kanaleve Ujitës Sekondarë: Peqin – Kavajë, ne territorin e Bashkisë Rrogozhinë 52,797,100 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 47,514,879.00
Qeverisja Vendore Divjakë Sistemim dhe asfaltim i rrugës Mertish – 3 Urat - Financuar nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve 337,392,000 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 317,142,614.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion dhe hapje kanali i ujrave të zeza lagjja Nr. 2, bll. 1 Maji, Kuçovë 20,590,600 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 15,773,730.00
Qeverisja Vendore Himarë Ura në Rrugën Kondraqa-Qendër-Kallam,Gjilek, Dhërmi 39,697,800 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 38,901,681.00
Qeverisja Vendore Vorë Sistemim - Rikonstruksion i Rrugëve të Brendshme Lagje e Re, Loti 1 2 45,019,800 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 39,506,892.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data