Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njėsisė sė qeverisjes vendore

Rezultate pėrmbledhėse

Nr. i autoriteteve shitės Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i ankandeve tė shpallur Vlera totale fillestare pėr ankandet e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i ankandeve tė shpallur me fitues Vlera totale fillestare pėr ankandet e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
34 51 210 118,832,807 111 52,414,510 55,499,620

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Lekė Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Shitje per skrap, te mjeteve te transportit te dala jashte perdorimit, Sasia: 5548 kg 149,796 Qeverisja Vendore Tiranė Ankand i shpallur
Loti VIII - Grumbullim Boēe Pishe, Ekonomia Pyjore: Prruemos Shėldi, Sasia 205 kv 26,240 Qeverisja Vendore Shkodėr Ankand i rishpallur
Loti V - Vjelje e grumbullim Sherbele dhe trumze, Ekonomitė Pyjore: Rosek Rrjoll, Rosek Drisht, Lugina e Kirit, Sasia 400 kv 23,040 Qeverisja Vendore Shkodėr Ankand i rishpallur
Loti IV - Vjelje e grumbullim Bime MET, Ekonomia Pyjore: Lugina e shalės, sasia prej 400.2 kv 128,064 Qeverisja Vendore Shkodėr Ankand i rishpallur
Loti II - Vjelje e grumbullim Fruta Geshtenje, Ekonomia Pyjore: Lugina e Kirit, 1562.3 kv 499,936 Qeverisja Vendore Shkodėr Ankand i rishpallur
Shitje e skrapit te pėrfituar nga tubacioni celik 700 mm, i nxjerre nga traseja e Rrugės “Dhimiter Konomi” , Vlore. Sasi totale: 29920 kg 1,135,760 Qeverisja Vendore Vlorė Ankand i shpallur
Shitje pėr skrap e mjeteve tė transportit dhe kontenierėve tė nxjerra jashtė pėrdorimit 820,584 Qeverisja Vendore Urė Vajgurore Njoftuar fituesi
Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore 278,070 Qeverisja Vendore Elbasan Rishpallje e anuluar
Aktive jashtė pėrdorimi, tė konvertuara pėr skrap nė sasinė prej 5490 kg . 143,838 Qeverisja Vendore Klos Njoftuar fituesi
Nxjerje te materialit drusor te thate ne kembe dhe te rezuar te shperndare ne ngastrat 33/a te ekonomise pyjore Zhuri Plahut-Qafe Murre. Prerje Shendetesuese e rigjeneruese ne ngastrat 33/a te ekonomise pyjore Zhuri Plahut-Qafe Murre , Bashkia Diber me volum prej 1755 m3 dru zjarri te llojit “ah” nga te cilat 200 m3 Lende punime dhe 1555 m3 dru zjarri. 1,397,500 Qeverisja Vendore Dibėr Njoftuar fituesi
Vjelje e degezave te Xines ne territorin e Bashkise Fier 123,600 Qeverisja Vendore Fier Njoftuar fituesi
Vjelje grumbullim i boēeve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier 228,460 Qeverisja Vendore Fier Anuluar ankandi
Vjelje dhe Grumbullim tė Frutave tė Gėshtenjės, vjelje dhe grumbullim te bimeve MET, vjelje dhe grumbullim te boēeve te Pishes dhe nxjerrjen e rrenjeve te Shqopes, Loti VIII - Ekonomia Pyjore Prruemos Shėld; 205 kv, Grumbullim Boēe Pishe 32,800 Qeverisja Vendore Shkodėr Anuluar ankandi
Vjelje dhe Grumbullim tė Frutave tė Gėshtenjės, vjelje dhe grumbullim te bimeve MET, vjelje dhe grumbullim te boēeve te Pishes dhe nxjerrjen e rrenjeve te Shqopes, Loti V - Ekonomitė Pyjore Rosek Rrjoll, Rosek Drisht, Lugina e Kirit; 400 kv sherbele dhe trumze 28,800 Qeverisja Vendore Shkodėr Anuluar ankandi
Vjelje dhe Grumbullim tė Frutave tė Gėshtenjės, vjelje dhe grumbullim te bimeve MET, vjelje dhe grumbullim te boēeve te Pishes dhe nxjerrjen e rrenjeve te Shqopes, Loti IV - Ekonomia Pyjore Lugina e shalės, 400.2 kv; Bime MET 160,080 Qeverisja Vendore Shkodėr Anuluar ankandi
Vjelje dhe Grumbullim tė Frutave tė Gėshtenjės, vjelje dhe grumbullim te bimeve MET, vjelje dhe grumbullim te boēeve te Pishes dhe nxjerrjen e rrenjeve te Shqopes, Loti II - Ekonomia Pyjore Lugina e Kirit, 1562.3 kv 624,920 Qeverisja Vendore Shkodėr Anuluar ankandi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta eterovajore, (Boēe pishe mesdhetare dhe dege xine), Loti 2 30,000 Qeverisja Vendore Rrogozhinė Lidhur kontrata
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta eterovajore, (Boēe pishe mesdhetare dhe dege xine), Loti 1 40,000 Qeverisja Vendore Rrogozhinė Lidhur kontrata
Shitje hekur skrap i nxjerre nga dalja jashte perdorimit te mjeteve te transportit dhe nga inventari i imet e ekonomik. 207,350 Qeverisja Vendore Durrės Lidhur kontrata
Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore 278,070 Qeverisja Vendore Elbasan Rishpallje e anuluar

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data