Open Procurement Albania

Rindertim i Ures se Tapizes (Programi i Rindërtimit).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion
 • Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Rindertim i Ures se Tapizes (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit:Buxheti i Shtetit / Fondi i Rindertimit
Nr. Reference REF-67335-07-29-2020
Vlera / Fondi Limit 151 539 896,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 30-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Në datë 30-07-2020 është shpallur në sistemin elektronik të APP-së , tenderi me Objekt : “ Rindertim i Ures se Tapizes (në kuadër të procesit të rindërtimit)”.
  Afati fillestar për dorëzimin për shprehje interesi 10-08-2020 vetëm 11 data afat.
  Shënim i Albanian Institute Of Science: Nuk u respektua afati 15 ditor për dorëzimin e kërkesës nga konkurrentët e interesuar ( Neni 43 i Ligjit Nr. 9643 Për Prokurimin Publik”, i ndryshuar).
  (Kliko këtu)  AIS ka monitoruar procedurat dhe ka njoftuar publikisht mbi konstatimet mbi shkeljet ligjore.

  Tender Programi i Rindërtimit, Pjesa e Mbështetur nga Buxheti i Shtetit ( Publikuar ne 18/03/2020) .
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit BULETINI I POSACEM NR. 48 DATE 30.07.2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Grafik punimesh

  Preventiv

  Projekt Zbatimi (I)

  Projekt Zbatimi (II)

  Raport Teknik

  Specifikime Teknike


  Ligj Nr. 97/2019

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore

  Ligj Nr. 88/ 2019 Për Buxhetin e Vitit 2020

  VKM Nr. 199, datë 4.3.2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data