Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
34 FLORFARMA SHPK 1305 533,645,848 1,301 532,978,882 522,161,331

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti5 Alkool Etilik 95% 124,800 Rishpallje me Njoftim Fituesi FLORFARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 6 Glucose 10%-500 ml 20,341 Anuluar Procedura FLORFARMA SHPK 20,250.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 7 Calcium gluconate 1 gr / 10 ml 459,695 Rishpallje me Njoftim Fituesi FLORFARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 9 Fentanyl 7,794,797 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 18 Thiopental 3,158,150 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 33 Noradrenaline 6,800,877 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 44 Suxamethonium chloride 3,817,309 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 13 Sodium chloride 10% - 10 ml 4,213,341 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 4,213,341.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 7 Calcium gluconate 9,961,550 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 9,946,484.10
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 3 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 23,721,260 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 23,698,231.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 19 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 5% - 500 ml Flakon/ Ampule 2,078,018 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 2,077,920.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 35 Trastuzumab 150 mg Flakon/Ampule Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 1,040,445.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Ceftazidime 1 gram Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 555,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Chloramphenicol 1 g/ 10ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 14,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Anestezi Reanimacion Fentanyl 50mcg/ml-10ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 233,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Sodium lactate + Sodium chloride + Potassiumchloride + Calcium chloride dehydrate 500 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 486,600.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Calcium gluconate 1 gr / 10 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 91,800.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Pancuronium Bromide 4 mg - 2 ml Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 216,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Lotin 9 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Fluorouracil 50mg/1ml20ml Flakon/Ampule. Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 93,960.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 45 Sistemi muskolo-skeletik Suxamethonium chloride 100 mg Flakon/Ampule. Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 204,000.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Ciprofloxacine loti 9 712,782 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 712,250.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Omeprazole loti 48 79,899 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 79,875.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Paracetamol loti 90 80,118 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 80,100.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Cefotaxime loti 4 399,705 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 399,000.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Sodium chloride loti 36 945,335 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 945,000.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Calcium gluconate loti 43 13,791 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 13,770.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Metronidazole loti14 229,172 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 229,000.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Pancuronium bromide loti 79 54,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 54,000.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Sodium chloride loti 37 290,762 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 290,500.00
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride +Calcium chloride dehydrate loti 38 284,126 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 283,500.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.