Open Procurement Albania

Loti II: Neshtë-Prevall Klenjë-2- Prodan- “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore”

Seller authority Local Unit Librazhd
Auction Object Bimët mjeksore tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore që do të vilen e grumbullohen, ndodhen në ekonomitë pyjore Çermenikë, FushëGurrë, Kostenjë, Neshtë-Prevall, Klenjë-2, Prodan, Dardhë-Xhyrë, Vehçan, Librazhd, Polis dhe ekonominë kullosore Mal-Plak. Vlera 98550
Reference No.
Initial value ALL 98,550
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Njoftuar fituesi
Auction announcement date in bulletin 17-05-2021
Last date of Submitted Documents
Auction held date 08-06-2021
No. of Bidders 1
Bidders “Fatmir MURRAÇI”
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • L17604602B
 • Fatmir Murraçi
 • Awarded value ALL 99,000
  Bidder Announcement date 28-06-2021
  Contract date
  Cancellation reason
  Auction place BASHKIA LIBRAZHD
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data