Open Procurement Albania

Loti i tetë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH.

Seller authority Local Unit Fushë-Arrëz
Auction Object Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore, Kërpurdhave, Frutave të Boronicës Dëllinjes së kuqe, Gështenjes dhe Manaferrave.
Loti i tetë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH.
Reference No.
Initial value ALL 6,510
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Ankand i shpallur
Auction announcement date in bulletin 19-07-2021
Last date of Submitted Documents 31-08-2021
Auction held date 31-08-2021
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Mungesë të ofertave.
  Auction place Bashkia Fushë-Arrëz
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data