Open Procurement Albania

Loti 2 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bicaj-Kolosjan

Seller authority Local Unit Kukës
Auction Object Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore.
Përshkrim i shkurtër i objektit të shitjes: Bimët mjeksore, tanifere e eterovajore që do të vilen dhe grumbullohen, ndodhen në ekonomitë pyjore, Arren, Bicaj - Kolosjan, Bushtrice, Surroj, Leproj, Mamez - Kalimash, Terthore e Lumes.

Loti 2 :Vjelja dhe grumbullimi i bimeve MTE – Ek. Pyjore Bicaj-Kolosjan .
Reference No.
Initial value ALL 218,100
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Ankand i shpallur
Auction announcement date in bulletin 27-09-2021
Last date of Submitted Documents
Auction held date 18-10-2021
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason
  Auction place Bashkia Kukës
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data