Open Procurement Albania

“Shitje e materialit drusor të vlerësuar në ngastrat e dëmtuara nga faktorë të ndryshëm natyrorë dhe nga zjarret” në Ekonominë pyjore Gramsh –Vinë. Vlera fillestare e ankandit : 311000(tetëqind e njëzetëmijë e dyqind)lekë

Seller authority Local Unit Gramsh
Auction Object “Shitje e materialit drusor të vlerësuar në ngastrat e dëmtuara nga faktorë të ndryshëm natyrorë dhe nga zjarret” në Ekonominë pyjore Gramsh –Vinë. Vlera fillestare e ankandit : 311000(tetëqind e njëzetëmijë e dyqind)lekë
Reference No.
Initial value ALL 31,100
Procurement Method
Auction Status Njoftuar fituesi
Auction announcement date in bulletin 08-11-2021
Last date of Submitted Documents
Auction held date 30-11-2021
No. of Bidders 1
Bidders “Kurora” sh.p.k & “Andrea Shtëpënja''
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • J76314803S -M08503101D
 • Awarded value ALL 312,244
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason
  Auction place Bashkia Gramsh
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data