Open Procurement Albania

Loti I - Shitje e bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore, për sasinë totale prej 800,8 (tetëqind pikë tetë) kv, për ekonomitë pyjore si mëposhtë: Shpat-1 dhe Shpat-2; Gjinar-Zavaline; Polis–Vasian; Shpat-Shtermen; Paper Sollak; Zaranike; GostimëKoprik; Shmil; Lunzhë; Labinot; Zalli i Korrës; Kushë -1 ; Kushë -2 dhe FushekuqeZavalinë.

Seller authority Local Unit Elbasan
Auction Object Loti I - Shitje e bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore, për sasinë totale prej 800,8 (tetëqind pikë tetë) kv, për ekonomitë pyjore si mëposhtë: Shpat-1 dhe Shpat-2; Gjinar-Zavaline; Polis–Vasian; Shpat-Shtermen; Paper Sollak; Zaranike; GostimëKoprik; Shmil; Lunzhë; Labinot; Zalli i Korrës; Kushë -1 ; Kushë -2 dhe FushekuqeZavalinë.
Reference No.
Initial value ALL 320,320
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Ankand i shpallur
Auction announcement date in bulletin 24-04-2023
Last date of Submitted Documents 16-05-2023
Auction held date 16-05-2023
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason
  Auction place Zyrat e Bashkisë Elbasan
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data