Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 G.P.G Company shpk & Shendelli shpk & NG Structures shpk 2 594,823,787 2 594,823,787 899,445,039

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, Faza I-rë. (Programi i Rindërtimit) 594,823,787 Signed the Contract G.P.G Company shpk & Shendelli shpk & NG Structures shpk 594,114,139.00
Local Unit Tiranë Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.3 (nr.8) (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract G.P.G Company shpk & Shendelli shpk & NG Structures shpk 305,330,900.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data