Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 BAMI & EGLAND 2 507,271,385 2 507,271,385 505,746,752

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Krujë Rehabilitim i puseve ekzistues dhe ndertimi i ri i linjes se transmetimit dhe shperndarjes se Ujesjellesit Fushe Kruje 490,724,575 Signed the Contract BAMI & EGLAND 489345776.8
Local Unit Vorë «Shtesa e rruges:"Sistemim-Asfaltim Rrugeve Domje, Rruga "Ramadan Zaskoci", Rruga "Kodra e Toteve", Rruga "Ismail Qemali", Rruga "Naim Frasheri ", Njesia Administrative Berxull, Bashkia Vore. 16,546,810 Signed the Contract BAMI & EGLAND 16,400,975.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data