Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Tiranë “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 4 - 4 - 8,740,929

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi I pedonales dhe rrugëve të brendshme të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji (Faza I) (Programi i Rindërtimit)
Signed the Contract “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 3,342,000.00
Local Unit Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi I pedonales dhe rrugëve të brendshme të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji (Faza II). (Programi i Rindërtimit)
Signed the Contract “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 2,920,000.00
Local Unit Tiranë "Mbikqyrja e punimeve të objektit “Ndërtimi i rrugëve të brendshme në RSU.3” (Programi i Rindërtimit)
Signed the Contract “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 1034097.5
Local Unit Tiranë Mbikqyrja e punimeve të objektit “Ndërtim i infrastrukturës publike në zonën e Zall Herrit”. (Programi i Rindërtimit)
Signed the Contract “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 1444831.5
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data