Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Durrës AlbKalustyan 1 270,000 1 270,000 270,000

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Dhënie me qera të ekonomisë pyjore Rrotull nën gastrat pyjore me nr. 2/a, 3/a, 3/b, 4/a, 4/b, 5, 6/a dhe të ekonomisë pyjore Kodër Rekë në ngastrat pyjore nr. 76/a, 81/a, per vjeljen e 180 ton degëza (gjethe ) të mersinës, ne siperfaqen prej 184,6 ha, pronë e bashkisë Durrës. 270,000 Announced the Winner AlbKalustyan 270,000.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data