Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
51 Adenis Kastrati 222 117,707,222 219 115,136,372 117,079,172

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres(Bojra Printeri) 1,615,333 Announced the Winner Adenis Kastrati 964,400.00
Local Unit Pogradec Printim fature klienti dhe dokumentacion zyre 2,099,880 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,134,890.00
Local Unit Himarë Blerje materiale ndërtimi dhe hidraulike 1,665,700 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,247,900.00
Local Unit Vorë Blerje kompjuter, printer dhe skaner per nevojat e intitucionit Bashkia Vorë 4,000,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 2,488,900.00
Local Unit Këlcyrë Blerje kancelari dhe tonera per fotokopjues Announced the Winner Adenis Kastrati 69,700.00
Local Unit Korçë Pajisje elektronike për laboratoret kompjuterikë në shkollat e Qytetit 2,853,166 Re-Proclaimed and Signed the Contract Adenis Kastrati 2,354,500.00
Local Unit Korçë Mobilje druri 2,546,587 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,890,000.00
Local Unit Kamëz Blerje kompjutera 7,000,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 4,088,400.00
Local Unit Pukë Blerje paisje elektronike dhe mobilimi per Qendren Rinore Inovative,Bashkia Puke 2,788,650 Signed the Contract Adenis Kastrati 2,188,700.00
Local Unit Sarandë Blerje materiale per shtim rrjeti elektrik 6,826,666 Signed the Contract Adenis Kastrati 5,339,950.00
Local Unit Durrës Blerje leter dhe materiale te tjera kancelarie dhe tonera per printera Announced the Winner Adenis Kastrati 668,900.00
Local Unit Pukë Blerje materiale per sherbimet,Bashkia Puke sipas preventivit Announced the Winner Adenis Kastrati 100,000.00
Local Unit Tiranë Blerje materiale elektrike Announced the Winner Adenis Kastrati 248,900.00
Local Unit Poliçan ‘Shpenzime për sherbimin e furnizimit dhe vendosjes se kendit te lojrave dhe kamerave" Announced the Winner Adenis Kastrati 724,480.00
Local Unit Shkodër Blerje materiale elektrike, hidraulike, ndërtimi etj 1,679,147 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,147,240.00
Local Unit Prrenjas Kancelari dhe shtypshkrime 1,299,917 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,066,800.00
Local Unit Sarandë Blerje materiale elektrike per mirembajtjen e rrjetit ekzistues 4,750,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 4,384,380.00
Local Unit Klos Furnizim Vendosje motorri Mitsubishi Pajero Announced the Winner Adenis Kastrati 192,000.00
Local Unit Tiranë Blerje Kancelari 1,166,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 966,800.00
Local Unit Vlorë NSHP Riaprime per terrenet sportive Announced the Winner Adenis Kastrati 289,000.00
Local Unit Kolonjë Blerje materiale për mirëmbajtjen e ndricimit rrugor ,arsimin parashkollor dhe parauniversitar Viti 2023, Bashkia Kolonjë Announced the Winner Adenis Kastrati 124,890.00
Local Unit Korçë Materiale per Marangozin Announced the Winner Adenis Kastrati 198,400.00
Local Unit Vlorë Blerje Bufe per Guzhinen e Kopshtit 9 Signed the Contract Adenis Kastrati 390,000
Local Unit Vlorë Blerje ene guzhine Signed the Contract Adenis Kastrati 400,010
Local Unit Klos Blerje materiale për MZSH-në Signed the Contract Adenis Kastrati 388,000
Local Unit Librazhd Rehabilitim per sheshet pranë Ujësjellës-Kanalizime Lb, shkalleve perballe tregut, Bashkia Librazhd Announced the Winner Adenis Kastrati 889,000.00
Local Unit Poliçan Shpenzime per blerjematerialekancelariedheleter A3 dhe A4 per nevojat e administrates se bashkise” Announced the Winner Adenis Kastrati 104,890.00
Local Unit Delvinë Blerje materialesh për mirëmbajtje godinash dhe objekte shkollore (shkolla, kopshte, çerdhe) Announced the Winner Adenis Kastrati 289,000.00
Local Unit Librazhd Blerje makineri dhe vegla pune Announced the Winner Adenis Kastrati 443,000.00
Local Unit Sarandë Materiale Elektrike, Hidraulike dhe Ndertimi per Mirembajtjen e Godinave te shkollave, kopshtet dhe konviktin 1,842,000 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,448,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data