Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
2 ARENA MK sh.p.k. & INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk 4 22,903,493 4 22,903,493 21,576,127

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tepelenë Mbikqyrje të objektit Rikonstruksion i godinës dhe oborrit të shkollës 9-vjeçare “Avni Rustemi 1,782,171 Signed the Contract ARENA MK sh.p.k. & INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk 1,426,127.00
Local Unit Dimal Studim Projektim PDV 2,063,040 Signed the Contract ARENA MK sh.p.k. & INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk 1,550,000.00
Local Unit Dimal Mbikëqyrje e Punimeve të Zbatimit për Objektet e Programeve të Financuara nga Buxheti i Shtetit dhe Buxheti I Bashkisë 4,058,282 Signed the Contract ARENA MK sh.p.k. & INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk 3,800,000.00
Local Unit Dimal «Studim projektim KUZ, njësia administrative Poshnje, Bashkia Ura Vajgurore» 15,000,000 Announced the Winner ARENA MK sh.p.k. & INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk 14,800,000.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data