Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 8 27,003,371 8 27,003,371 22,364,150

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner, Bashkia Kamëz 2,912,637 Signed the Contract “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 2,567,046.00
Local Unit Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 20401, 21266, 24675, 5671, 5917, 22700, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Katund i Ri të Shpresim Dapi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Rrashbull te Blerim Miraka, Isak Gjorga, Isak Allaraj, Jakup Lila, Mefail Mazari, Njazi Dervishi, Njazi Saliasi, riforcimi i baneses individuale në Njësinë Administrative Sukth te Bektash Pashnjari, Hile Nikolli, Xhevdet Nuraj”. (Programi i Rindertimit) 4,439,311 Signed the Contract “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 3,707,857.00
Local Unit Durrës “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 20590, 22363, 20402, 19065, 19659, 21258, 21167, 47053, 38766, 19068, 21281, 22369, riforcimi i banesës individuale në njësinë administative Manëz të Xhelal Sefa”. (Programi i Rindertimit) 4,693,594 Signed the Contract “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 3,767,773.00
Local Unit Durrës “Mbikqyjre Riforcimi pallateve me kod gis: 25759, 25583, 22842, 22243, 22248, 22866, 24812, 22707, 25248, 22721, 24821, 22245, 22299”(Programi i Rindertimit) 4,848,320 Signed the Contract “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 3,899,099.00
Local Unit Shijak “Mbikqyrje punimesh në objektin “Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak” (Programi i Rindërtimi) 2,120,437 Signed the Contract “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 1,717,554.00
Local Unit Mirditë Sherbimi i mbikqyerjes dhe kolaudimit ne punime rindertimi per "Rikonstruksion dhe riparim te ambjenteve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa, (pallate) qyteti Reps", Bashkia Mirdite. (Programi i Rindertimit) 2,924,688 Re-Proclaimed and Announced the Winner “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 2,346,313.00
Local Unit Kamëz Loti II – Mbikqyrje e punimeve per objektin: Ndertim rruga "Luz i Vogel" & "Rrethimi i Varrezave Bathore, 995,634 Announced the Winner “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 897,183.00
Local Unit Durrës Mbikqyrje për prokurimin me objekt “Rikonstruksione në rrjetin ekzistues të qytetit të Durrësit, zona 13/2 dhe ndërtimi i depos 2/2, faza I, Bashkia Durrës 4,068,750 Announced the Winner “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 3,461,325.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data