Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
50 InfoSoft Office 262 421,235,898 261 418,341,926 312,505,535

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Klos Kancelari dhe boje printeri Signed the Contract InfoSoft Office 199,000.00
Local Unit Vlorë Blerje materiale kancelarie dhe bojra 2,704,836 Signed the Contract InfoSoft Office 1,103,911.00
Local Unit Roskovec "Letër format" Signed the Contract InfoSoft Office 237,900.00
Local Unit Kurbin Blerje materiale kancelari dhe tonera per Bashkine Kurbin 2,391,625 Signed the Contract InfoSoft Office 2,117,000.00
Local Unit Klos Kancelari dhe boje printeri Signed the Contract InfoSoft Office 176,000.00
Local Unit Elbasan blerje bojra kancelari per zyrat 1,067,976 Signed the Contract InfoSoft Office 600,490.00
Local Unit Kukës Blerje Kancelarie 1,620,000 Signed the Contract InfoSoft Office 1,567,311.00
Local Unit Maliq Blerje materiale kancelarie Signed the Contract InfoSoft Office 261,600.00
Local Unit Lezhë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Furnizim me kancelari per nevoja te bashkise Lezhe Signed the Contract InfoSoft Office
Local Unit Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje kancelari për nevoja të shoqërisë. Signed the Contract InfoSoft Office
Local Unit Sarandë Lodra për Festat e Fundvitit për kopshtet,çerdhet dhe shkollat. Signed the Contract InfoSoft Office 302,000
Local Unit Lezhë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Furnizim me kancelari per nevoja te bashkise Lezhe Signed the Contract InfoSoft Office
Local Unit Lezhë Furnizim me kancelari per nevoja te bashkise Lezhe 1,551,691 Announced the Winner InfoSoft Office 5,248.00
Local Unit Sarandë Materjale për funksionimin e pajisjeve të zyrave. Signed the Contract InfoSoft Office 165,000
Local Unit Elbasan blerje mjete kancaleri Signed the Contract InfoSoft Office 158,000
Local Unit Shkodër Blerje materiale kancelarie per nevojat e Bashkise dhe te Institucioneve te Varesise se Bashkise“(Blerje e perqendruar) Signed the Contract InfoSoft Office
Local Unit Tiranë Loti I: “Blerje materiale kancelarie”. 13,583,327 Signed the Contract InfoSoft Office 10067695.7
Local Unit Fier Blerje Leter dhe Kancelari 2,016,957 Signed the Contract InfoSoft Office 1,705,612.20 
Local Unit Shkodër Blerje materiale kancelarie per nevojat e Bashkise dhe te Institucioneve te Varesise se Bashkise“(Blerje e perqendruar) Signed the Contract InfoSoft Office
Local Unit Pogradec Kancelari Signed the Contract InfoSoft Office 389,000
Local Unit Gramsh Blerje materiale kancelarike , tonera 1,567,592 Signed the Contract InfoSoft Office 1,461,000.00
Local Unit Shkodër Blerje materiale kancelarie per nevojat e Bashkise dhe te Institucioneve te Varesise se Bashkise“(Blerje e perqendruar) 4,548,279 Announced the Winner InfoSoft Office 2,635,135.00
Local Unit Përmet Blerje materiale zyre e kanceleri Signed the Contract InfoSoft Office 161,000
Local Unit Kolonjë Blerje Kancelari dhe Tonera 1,629,166 Signed the Contract InfoSoft Office 1,556,717.00
Local Unit Fushë-Arrëz Blerje materiale kancelarie per vitin 2019 ne Bashkine Fushe-Arrez. 1,396,667 Announced the Winner InfoSoft Office 947,701.00
Local Unit Librazhd Blerje kancelari ( bojra leter) 1,315,864 Signed the Contract InfoSoft Office 131,037  leke per njesi.
Local Unit Durrës Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme 4,998,968 Signed the Contract InfoSoft Office 4,347,727.00
Local Unit Kuçovë Blerje Materiale Për Fuksionimin E Paisjeve Të Zyrës (Tonera). Signed the Contract InfoSoft Office 166,000
Local Unit Tiranë Loti 1 Blerje materiale kancelarie 767,000 Signed the Contract InfoSoft Office 498,207
Local Unit Elbasan Blerje bojra kancelari per zyrat per vitin 2019 1,399,929 Announced the Winner InfoSoft Office 771,771

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data