Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Qeverisja Vendore Skrapar 21 29 512,404,690 26 507,906,036 497,028,638

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Skrapar Blerje nafte për administratën, për ujitje - kullimi dhe për zjarrfikësen për vitin 2021 2,754,166 Signed the Contract GRADECI 2,754,166.00
Local Unit Skrapar Blerje ushqimesh për nevojat e konviktit të shkollës së mesme 2021 1,998,654 Announced Procurement
Local Unit Skrapar Mbrojtje nga grryerja e lumit të Çorovodës pranë ish Vilave 4,386,666 Signed the Contract ''2AF'' sh.p.k & ''AGBES Construksion'' sh.p.k 4,338,876.00
Local Unit Skrapar Rikonstrukion i pjesshëm i shkollës Backë e Re 1,166,666 Signed the Contract ''2AF'' SHPK & ''SINDER'' SHPK 1,162,480.00
Local Unit Skrapar Mbrojtje nga lumi Guhak në krahun e majtë në zonën e quajtur Verori, Çorovodë 18,485,686 Signed the Contract DESARET COMPANY 16,859,910.00
Local Unit Skrapar Blerje Materiale Ndertimi (Inerte ) 1,250,000 Signed the Contract DANA 2015 1,240,750.00
Local Unit Skrapar Blerje mjeti për largimin e mbetjeve dhe kosha për mbetjet 7,739,245 Signed the Contract TIMAK 7,699,745.00
Local Unit Skrapar Mbikqyrje punimesh për objektin ”Rehabilitim i Ujësjellësit të Qytetit të Çorovodës dhe fshatrave Çerenisht dhe Sharovë” 4,331,045 Signed the Contract INVICTUS 4,291,667.00
Local Unit Skrapar Blerje materiale elektrike Signed the Contract Project-Line 124580.00
Local Unit Skrapar Blerje Fadrome e re per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike , Skrapar 10,000,000 Signed the Contract ELMAZAJ KONSTRUKSION 9,980,000.00
Local Unit Skrapar Rehabilitim i Ujesjellesit të Qytetit të Çorovodës dhe fshatrave Çerenisht dhe Sharovë, Bashkia Skrapar 441,251,341 Signed the Contract SHANSI INVEST 438,915,049.00
Local Unit Skrapar Blerje Materiale Ndertimi ( Inerte ) 1,250,000 Cancelled Procurement
Local Unit Skrapar Blerje Tulla Rate Signed the Contract ARTEO 2018 243900.00
Local Unit Skrapar Blerje Çimento 1,791,667 Signed the Contract DANA 2015 1,789,590.00
Local Unit Skrapar Blerje derrasa per riparimin e urave Signed the Contract DANA 2015 280000.00
Local Unit Skrapar Blerje Materiale Ndertimi 1,250,000 Cancelled Procurement SARK SHPK 1,102,625.00
Local Unit Skrapar Blerje Vajra dhe Graso Signed the Contract SI & CO COMPANY 294,000.00
Local Unit Skrapar Blerje Soletina per Varreza Signed the Contract DANA 2015 219,000.00
Local Unit Skrapar Blerje Goma Signed the Contract DISPOSITION 414,000.00
Local Unit Skrapar Blerje Pjesë Këmbimi Signed the Contract Alked Kopaçi 695,000.00
Local Unit Skrapar ‘‘Blerje Nafte per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike, Skrapar 8,000,000 Signed the Contract GRADECI Marzhi i fitimit 23%
Local Unit Skrapar Blerje Vegla pune Signed the Contract Adelisa Stafa 111,000.00
Local Unit Skrapar Blerje Tulla Rate Signed the Contract ENTELA VELIU 430,000.00
Local Unit Skrapar Blerje nafte për administratën, për ujitje - kullimi dhe për zjarrfikësen për vitin 2020 2,754,166 Signed the Contract GRADECI marzh fitimi 19%
Local Unit Skrapar Blerje ushqimesh për nevojat e konviktit të shkollës së mesme 2020 2,293,693 Signed the Contract 4 S 2,290,410.00
Local Unit Skrapar Studim-Projektim,“Rikualifikimi urban i ambjenteve rekreative, restaurimi i fasadave te objekteve ne lagjen “5 Shtatori”Corovode 1,701,695 Signed the Contract Dea Studio 1,698,500.00
Local Unit Skrapar Rikonstruksion i Urës Automobilistike tip Beli, fshati Malind, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Skrapar Signed the Contract EB-2000 619,970.00
Local Unit Skrapar Rikonstruksion Urës Automobilistike tip Beli, fshati Malind, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Skrapar. Signed the Contract XHEZMI SIQECA 575,900.00
Local Unit Skrapar Blerje Karburanti Nafte D-1 per Ujesjelles Kanalizime Skrapar Signed the Contract GRADECI 145.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data