Open Procurement Albania

Pastrim ,grumbullimin dhe transportin e mbeturinave ne territorin administrativ te Bashkise Prrenjas (5 vjecar)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Prrenjas
Procuring Authority / Buyer Bashkia Prrenjas
Tender object Pastrim ,grumbullimin dhe transportin e mbeturinave ne territorin administrativ te Bashkise Prrenjas (5 vjecar)
Reference No. REF-38180-10-03-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 62 487 791,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 04-10-2019
Last date of Submitted Documents 28-10-2019
Tender Held Date 28-10-2019
No. of Bidders 4
Bidders Alko-Impex General Construcion Shpk
Korsel Shpk
Rej Shpk
Viola Green Shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • REJ
 • The winning bid ALL without vat 49360052.6
  Bidder Announcement date 11-12-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 59232063.12
  Contract date 30-12-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 60 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka pasur ankese në datë 14.11.2019, (nuk është marrë në konsideratë ankesa), ka marrë përgjigje në datë 20.11.2019.
  Ka pasur ankese në datë 18.11.2019, (është marrë në konsideratë pjeserisht ankesa ), ka marrë përgjigje në datë 25.11.2019.
  Jane skualifikuar:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. “Korsel” shpk, per arsye se :
  Nga shqyrtimi i dokumentacionit u konstatua se operatori ekonomik “KORSELI” shpk nuk ploteson kapacitetet teknike për kualifikim.
  2. “Viola Green” shpk ,per arsye se :
  Nga shqyrtimi i dokumentacionit u konstatua se nuk i plotëson kapacitetet teknike për kualifikim.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Technical Report
  Constructive Report
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.1 - Dt.13-01-2020
  Project

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data