Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e Bashkisë Shijak

Procuring Authority / Buyer Local Unit Shijak
Procuring Authority / Buyer Bashkia Shijak
Tender object Kjo kontratë me palë Bashkia Shijak ( Autoritet Prokurues) dhe me operatorin ekonomik BESNIK MEÇI, me objekt: Blerje pjesë këmbimi për mjetet e bashkisë Shijak e lidhur në datë 21-11-2019 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës 14-12-2018 me nr. REF: 94969-11-20-2018.

Reference No. REF-94969-11-20-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT
Type of Contract
Procurement Method Contract under a Framework Agreement
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 21-11-2018
Last date of Submitted Documents 03-12-2018
Tender Held Date 03-12-2018
No. of Bidders 3
Bidders BESNIK MEÇI
RAMI- KOMPANI
MAG
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Besnik Meçi
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 451200
  Contract date 21-11-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm: Nuk ka pasur ankes.
  Jane skualifikuar:
  1. MAG sh.p.k:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  a. OE nuk ka paraqitur asnje dokument per mjetin kamionçine.
  b. OE ka paraqitur per mjetin karrotrec police sigurimi te skaduar dhe Certifikate te kontrollit teknik te skaduar.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for Besnik Meçi viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for Besnik Meçi viti 2014
  Monitor treasury transaction for Besnik Meçi viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for Besnik Meçi viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Shijak REF-94969-11-20-2018
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.48 - Dt.02-12-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data