Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Shërbimi i gjelbërimit në Bashkinë Lushnje

Procuring Authority / Buyer Local Unit Lushnje
Procuring Authority / Buyer Bashkia Lushnje
Tender object Kjo kontratë me palë Bashkia Lushnje ( Autoritet Prokurues) dhe me Bashkimin e Shoqerive: Green Farm Shpk dhe Fusha Shpk, me objekt: Shërbimi i gjelbërimit në Bashkinë Lushnje e lidhur në datë 31.12.2018 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës: 17-04-2018 me nr.REF: 54624-03-08-2018

Reference No. REF-54624-03-08-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT
Type of Contract
Procurement Method Contract under a Framework Agreement
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 09-03-2018
Last date of Submitted Documents 04-04-2018
Tender Held Date 04-04-2018
No. of Bidders
Bidders GREEN FARM SHPK & FUSHA SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • GREEN FARM SHPK - FUSHA SHPK
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 5443358.3
  Contract date 31-12-2018
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for GREEN FARM SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for GREEN FARM SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for GREEN FARM SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for GREEN FARM SHPK viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for FUSHA SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for FUSHA SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Lushnje REF-54624-03-08-2018
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.3 - Dt.27-01-2020

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data