Open Procurement Albania

Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Blerje aktivitete të ndryshme për Bashkinë Tiranë për periudhën 2019-2021.

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Tirane
Tender object Kjo kontratë me palë Bashkia Tirane ( Autoritet Prokurues) dhe me Operatorin ekonomik "Prosound" Shpk , me objekt: “Blerje aktivitete të ndryshme për Bashkinë e Tiranës për vitin 2019, “ Takim falenderues” e lidhur në datë 26.12.2019 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër të datës: 20-02-2019 me nr.REF: 02479-12-28-2018

Reference No. REF-02479-12-28-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT
Type of Contract
Procurement Method Contract under a Framework Agreement
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 31-12-2018
Last date of Submitted Documents 23-01-2019
Tender Held Date 23-01-2019
No. of Bidders 2
Bidders Prosound
Dixhi Print Al
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • PROSOUND
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 93240
  Contract date 26-12-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa dhe operatorë ekonomik të skualifikuar.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for PROSOUND viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for PROSOUND viti 2014
  Monitor treasury transaction for PROSOUND viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for PROSOUND viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Tiranë REF-02479-12-28-2018
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.04 - Dt.03-02-2020

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data