Open Procurement Albania

"Ndërtim Rrugësh dhe Rikonstruksion Dhoma Manovrimi në Territorin e depove të Kinostudios dhe Tiranës”.

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Tender object "Ndërtim Rrugësh dhe Rikonstruksion Dhoma Manovrimi në Territorin e depove të Kinostudios dhe Tiranës”.
Reference No. REF-72479-09-21-2020
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 33 546 214,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 22-09-2020
Last date of Submitted Documents 23-10-2020
Tender Held Date 23-10-2020
No. of Bidders 11
Bidders “Bami sh.p.k”
” Ndregjoni ” shpk
“L.T.E” SH.P.K
“Leon Construction” shpk
“V.A.S Konstruksion” sh.p.k & “Rroku” sh.p.k
“ Kupa ” sh.p.k
“Ina” shpk
“ERGI” shpk & “BE-IS ” shpk
“Arb-Trans 2010” shpk
“Agi Kons” shpk
“Sireta 2F” shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Ndregjoni SHPK
 • The winning bid ALL without vat 23 128 680,00
  Bidder Announcement date 19-11-2020
  Award and Contract Amount ALL with VAT 27754416
  Contract date 01-12-2020
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 3 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Ina” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 11 të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  2. “Arb&Trans-2010” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 11 të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  3. “Agi Kons” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 11 të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  4. “Bami” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 2/1gërma (a)të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  5. “Kupa” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 11 të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  6. “Leon Konstruksion ” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 11 të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  7. “Sireta2 F” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka arritur te deshmojë përmushjen e kriterit 11 dhe 9 të kërkuar bnë kushtet e veçanta të kualifikimit.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for Ndregjoni SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for Ndregjoni SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for Ndregjoni SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for Ndregjoni SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.115 - Dt.07-12-2020

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data