Open Procurement Albania

Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë të zonave Dhërmi, Faza II, Gjilek, Kondraq dhe Palasë

Procuring Authority / Buyer Local Unit Himarë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Himare
Tender object Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë të zonave Dhërmi, Faza II, Gjilek, Kondraq dhe Palasë
Reference No. REF-77040-10-29-2020
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 166 666 667,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 30-10-2020
Last date of Submitted Documents 02-12-2020
Tender Held Date 02-12-2020
No. of Bidders 3
Bidders “ANTE-GROUP” shpk
“G.P.G. COMPANY” shpk
“GJIKURIA” shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • GJIKURIA SHPK
 • The winning bid ALL without vat 164 298 352,00
  Bidder Announcement date 18-12-2020
  Award and Contract Amount ALL with VAT 164298352
  Contract date 21-12-2020
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 10 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “ANTE-GROUP” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka pune te ngjashme.
  - Nuk ka licensat e kerkuara.
  - Nuk ka numrin e punonjesve te kerkuar.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for GJIKURIA SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for GJIKURIA SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for GJIKURIA SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for GJIKURIA SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.126 - Dt.28-12-2020

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data