Open Procurement Albania

"Adaptimi i objektit të ish-tualeteve në kopështë dhe çerdhe".

Procuring Authority / Buyer Local Unit Roskovec
Procuring Authority / Buyer Bashkia Roskovec
Tender object "Adaptimi i objektit të ish-tualeteve në kopështë dhe çerdhe".
Reference No. REF-02490-08-09-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 12 822 595,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 10-08-2021
Last date of Submitted Documents 27-08-2021
Tender Held Date 27-08-2021
No. of Bidders 5
Bidders 1. "BESTA"SHPK & "LLAZO" SHPK
2. " 2Z KONSTRUKSION " SHPK
3. "BEQIRI"SHPK
4. "ASI-2A CO" SHPK
5. "Shëndëlli" SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • “Besta” shpk - “Llazo” shpk
 • The winning bid ALL without vat 9 347 790,00
  Bidder Announcement date 02-09-2021
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 6 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. "BEQIRI"SHPK , për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës sipas Shtojcës 3.
  2. "ASI-2A CO" SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës sipas Shtojcës 3.
  3. "Shëndëlli" SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur Formularin e Ofertës Ekonomike për këtë procedurë prokurimi.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for “Besta” shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for “Besta” shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for “Besta” shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for “Besta” shpk viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for “Llazo” shpk viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for “Llazo” shpk viti 2014
  Monitor treasury transaction for “Llazo” shpk viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for “Llazo” shpk viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data