Open Procurement Albania

“Sistemim asfaltimi i rrugës së lagjës "Vraniçe" dhe sistemim i sheshit të pallatit,Bashkia Diber 2021”.

Procuring Authority / Buyer Local Unit Dibër
Procuring Authority / Buyer Bashkia Diber
Tender object “Sistemim asfaltimi i rrugës së lagjës "Vraniçe" dhe sistemim i sheshit të pallatit,Bashkia Diber 2021”.
Reference No. REF-10912-11-09-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 14 327 163,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 10-11-2021
Last date of Submitted Documents 25-11-2021
Tender Held Date 25-11-2021
No. of Bidders 4
Bidders 1. 2AF ALBANIA GROUP
2. ALB-KON
3. S I R E T A 2F
4. SELAMI
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ALB-KON SHPK
 • The winning bid ALL without vat 12 914 423,00
  Bidder Announcement date 22-12-2021
  Award and Contract Amount ALL with VAT 15497307
  Contract date 06-01-2021
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 60 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. 2AF ALBANIA GROUP , për këto arsye:
  - “Mospranimi” është mosparaqitja e një pjese ose e të gjithë informacionit ose dokumenteve të kërkuara në dokumentet e tenderit.ndaj bazuar ne dokumentin e paraqitur nga ana e operatorit ekonomik nuk perben arsye qe te kualifikohet ndaj rrjedhimish u skualifikua nga kjo procedure.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for ALB-KON SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 1 datë 10 Janar 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data