Open Procurement Albania

“Shërbim dhe mirëmbjatje e sistemit te biletarisë”

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Tender object “Shërbim dhe mirëmbjatje e sistemit te biletarisë”
Reference No. REF-14308-12-07-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 982 400,00
Type of Contract
Procurement Method Simplified open procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 09-12-2021
Last date of Submitted Documents 20-12-2021
Tender Held Date 20-12-2021
No. of Bidders 4
Bidders 1. PRIMUS ALBANIA SH.P.K
2. ”FIRST SH.P.K”
3. EA solutions
4. MELLON ALBANIA” sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • EA solutions
 • The winning bid ALL without vat 1 883 520,00
  Bidder Announcement date 11-01-2022
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 12 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. PRIMUS ALBANIA SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka plotësuar piken 2.3 i kapaciteteve teknike për të vërtetuar përvojën e mëparshme të punëve të ngjashme e cila është një nga kushtet kryesore që provon aftësinë e operatorit ekonomik për kryerjen e shërbimit të kërkuar me qëllim krijimin e bindjes tek AK se operatori ekonomik do ta kryejë me sukses objektin proçedurë prokurimi.
  2. ”FIRST SH.P.K”, për këto arsye:
  - nuk ka plotësuar pika 2.3 i kapaciteteve teknike për të vërtetuar përvojën e mëparshme të punëve të ngjashme e cila është një nga kushtet kryesore që provon aftësinë e operatorit ekonomik për kryerjen e shërbimit të kërkuar me qëllim krijimin e bindjes tek AK se operatori ekonomik do ta kryejë me sukses objektin proçedurë prokurimi.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data