Open Procurement Albania

Mbikqyrje Riforcimi pallatit me kod gis 963 dhe riforcim banesave individuale në rajonin nr.4 të banorëve: Artan Troci, Besim Shehu, Enver Ismaili, Faton Korbi, Gani Meci, Gramoz Kapxhiu, Halim Troci (Programi i Rindertimit)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Durrës
Procuring Authority / Buyer Bashkia Durres
Tender object Mbikqyrje Riforcimi pallatit me kod gis 963 dhe riforcim banesave individuale në rajonin nr.4 të banorëve: Artan Troci, Besim Shehu, Enver Ismaili, Faton Korbi, Gani Meci, Gramoz Kapxhiu, Halim Troci (Programi i Rindertimit)
Reference No. REF-17861-01-26-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 249 609,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 27-01-2022
Last date of Submitted Documents 07-02-2022
Tender Held Date 07-02-2022
No. of Bidders
Bidders 1. "DRICONS" shpk
2. “TAULANT”shpk
3. BOE A V E CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk
4. ARENA MK shpk
5. ERALD-G shpk
6. G B Civil Engineering shpk
7. NOVATECH STUDIO shpk
8. PROJECT DALUZ 2019 shpk
9. S&L STUDIO shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ERALD-G SHPK
 • The winning bid ALL without vat 895 000,00
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 895000
  Contract date 08-04-2022
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 168 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals nuk ka pasur ankesa
  Cancellation reason
  Additions I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. "DRICONS" shpk
  2. “TAULANT”shpk
  3. BOE A V E CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk
  4. ARENA MK shpk
  5. ERALD-G shpk
  6. G B Civil Engineering shpk
  7. NOVATECH STUDIO shpk
  8. PROJECT DALUZ 2019 shpk
  9. S&L STUDIO shpk

  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. ARENA MK shpk, Vlera: 1111111 lekë pa TVSH
  2. “ERALD-G” shpk, Vlera: 895000 lekë pa TVSH
  3. G B Civil Engineering, Vlera: 1100000 lekë pa TVSH
  4. S&L STUDIO shpk, Vlera: 1149900 lekë pa TVSH
  5. "DRICONS" shpk, Vlera: 1067422 lekë pa TVSH
  6. A V E CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk, Vlera: 1237113 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2014
  Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Durrës REF-17861-01-26-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement Buletini i Posaçëm Nr. 37 datë 23 Mars 2022
  Signing of the Contract Buletini i Posaçëm Nr. 51 datë 21 Prill 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data