Open Procurement Albania

Punime Rindertimi ne “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (Faza 2)” (Programi i Rindertimit)

Procuring Authority / Buyer Local Unit Mirditë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Mirdite
Tender object Punime Rindertimi ne “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (Faza 2)” (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. BOE “ERAL CONSTRUKTION COMPANY”shpk & “B93 II” Shpk
2. OE “Ulza”shpk
3. BOE “UDHA” shpk & “NDREGJONI” shpk & “RAFIN COMPANY”shpk
Reference No. REF-22949-03-24-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 378 646 408,00
Type of Contract
Procurement Method Restricted Procedure
Stage Procedure Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Tender Publication Date 28-03-2022
Last date of Submitted Documents 08-04-2022
Tender Held Date 08-04-2022
No. of Bidders
Bidders 1. “ERAL CONSTRUKTION COMPANY”shpk & “B93 II” Shpk
2. “Ulza”shpk
3. “UDHA” shpk & “NDREGJONI” shpk & “RAFIN COMPANY”shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 15 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Qeverisja Vendore Mirditë REF-22949-03-24-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data