Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugës Ago Celi dhe Rrugës së Re , Rikonceptim i palestrës së lagjes 15 Shtatori. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tepelenë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Tepelenë
Tender object Rikonstruksion i rrugës Ago Celi dhe Rrugës së Re , Rikonceptim i palestrës së lagjes 15 Shtatori. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve.
Reference No. REF-60539-11-30-2016
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 117 568 904,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 30-11-2016
Last date of Submitted Documents 23-12-2016
Tender Held Date 23-12-2016
No. of Bidders 5
Bidders B 93 shpk & Boshnjaku B shpk & Kevin Konstruksion shpk - ARKONSTUDIO shpk - SHENDELLIA shpk - Caushi shpk - G.P.G.COMPANY shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • G.P.G.COMPANY
 • The winning bid ALL without vat 117 059 057,00
  Bidder Announcement date 30-12-2016
  Award and Contract Amount ALL with VAT 140470869
  Contract date 10-02-2017
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 90 ditë
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Ka te skualifikuar.
  -Operatori Bashkim i operatoreve BOP “B-93”shpk dhe “Boshnjaku” shpk dhe “Kevin Konstruksion” shpk , nuk paraqitur Jo fuqi punetore te mjaftueshme sipas kerkesave te DST Jo certifikatat ISSO BOE (asnjeri nga operatoret) nuk ka vertetim te leshuar nga zyra e Taksave apo e Finances te Bashkise Tepelene. Jo i plotesuar numri i punonjesve teknik te certifikuar nga (IQT) Instituti Qendror Teknik) -Operatori “ARKONSTUDIO” shpk nuk paraqitur te plotesuar Formularin e ofertes dhe preventivin -Operatori “CAUSHI” shpk nuk ka paraqitur te plotesuar Formularin e ofertes dhe preventivin - Operatori “SHENDELLI”: Jo fuqi punetore te mjaftueshme sipas kerkesave te DST JO Sigurim oferte,sipas Shtojcës 3; MUNGON
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for G.P.G.COMPANY viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for G.P.G.COMPANY viti 2014
  Monitor treasury transaction for G.P.G.COMPANY viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for G.P.G.COMPANY viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Technical Report
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract NR.7 - DT.20-02-2017
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 45, datë 19.9.2016

  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 21.3.2017

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data