Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara DAJTI PARK 2007 20 847,615,445 11 427,752,660 351,193,991

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore të Burgjeve” 82,800,746 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 81,906,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 102,801,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 " Blerje Vezë" 63,194,001 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 62,410,620.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Special Renea" 57,590,160 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 41,216,115.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Mbreteresha Geraldine”. 92,220,956 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 66,679,940.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630” 23,283,310 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 20,327,360.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)’’ 26,287,584 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 21,678,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 "Blerje fruta dhe perime, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 159,533,664 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 119,780,720.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime"
23,453,295 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 17,642,210.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 Blerje veze, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 63,195,188 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 58,254,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" 4,890,257 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 4,200,348.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per SUOGJ Koco Gliozheni 67,179,240 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 50,571,292.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Special Renea 35,995,400 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 29,875,420.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi, për Spitalin Universitar Obstetrikë-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë" 4,069,505 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 2,931,391.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 1,105,080.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes. 1,250,000 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 899,110.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim i mirëmbajtjes ndërtesash Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. 4,992,110 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 3,523,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale 1,836,722 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 1,279,090.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale 1,816,722 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 1,279,090.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 Drejtoria e Përgjithshme e Rezervave Materiale te Shtetit(Ministria e Mbrojtjes). 1,250,000 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 899,110.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data