Open Procurement Albania

Rindertim i Ures se Tapizes (Programi i Rindërtimit).

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion
 • Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Rindertim i Ures se Tapizes (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit:Buxheti i Shtetit / Fondi i Rindertimit
Nr. Reference REF-67335-07-29-2020
Vlera / Fondi Limit 151 539 896,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Operatore te Kualifikuar ne fazen e pare:

1.“A.N.K”
2. “G.P.G Company” & ”NG STRUCTURES”
3.“AGBES CONSTRUKSION”

Operatore pjesmarres ne fazen e dyte te procedures - Faza e perzgjedhjes se fituesit.
1.“A.N.K”
2. “G.P.G Company” & ”NG STRUCTURES”
3.“AGBES CONSTRUKSION”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G Company - NG STRUCTURES
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 150,379,124.50
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 180454949.4
  Data e lidhjes se kontrates 22-09-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G Company viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NG STRUCTURES viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit BULETINI I POSACEM NR. 48 DATE 30.07.2020
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 73 datë 18 Shtator 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 78 datë 28 Shtator 2020
  Anulimi i Tenderit
  Grafik punimesh

  Preventiv

  Projekt Zbatimi (I)

  Projekt Zbatimi (II)

  Raport Teknik

  Specifikime Teknike


  Ligj Nr. 97/2019

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore

  Ligj Nr. 88/ 2019 Për Buxhetin e Vitit 2020

  VKM Nr. 199, datë 4.3.2020

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data