Open Procurement Albania

“Sistemim asfaltim rruga Ura e Cerenecit – Peshkopi (Peshkopi – Maqellarë), Loti 3”,

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Sistemim asfaltim rruga Ura e Cerenecit – Peshkopi (Peshkopi – Maqellarë), Loti 3”,
Nr. Reference REF-64084-03-29-2023
Vlera / Fondi Limit 1 249 458 590,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. 2 T
2. ALB- STAR
3. ALBAVIA
4. BOE “GJOKA KONSTRUKSION & SELAMI”
5. BOE “ KUPA & SIRETA 2F & ARB & TRANS-2010 & ALKO-IMPEX General Constuction
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJOKA KONSTRUKSION - SELAMI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 199 360 489,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1439232587
  Data e lidhjes se kontrates 07-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 18 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“ALBAVIA” per arsye:
  - nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne dokumentat standard te tenderit.Konkretisht:
  • Nuk permbush kapacitetet teknike per disponimin e mjeteve dhe pajisjeve, pika 2.3.8.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike per disponimin e stafit kryesor dhe mbeshtetes, pika 2.3.5.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike per disponimin e drejtuesit teknik te punimeve, pika 2.3.7 - Faza: Vleresim Teknik.

  2.“2T” per arsye:
  - nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne dokumentat standard te tenderit.Konkretisht:
  • Nuk permbush kapacitetet teknike per disponimin e mjeteve dhe pajisjeve, pika 2.3.8. - Faza: Vleresim financiar.

  3.BOE “ KUPA & SIRETA 2F & ARB & TRANS-2010 & ALKO-IMPEX General Constuction per arsye:
  - nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne dokumentat standard te tenderit.Konkretisht:
  • Nuk permbush kapacitetet teknike per disponimin e mjeteve dhe pajisjeve, pika 2.3.8.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike per disponimin e drejtuesit teknik te punimeve, pika 2.3.7 - Faza: Kriter i pergjithshem.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SELAMI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 62 datë 17 Korrik 2023
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Specifikime Teknike 2
  Raport Teknik 2
  Sinjalistika
  Raporti i Vlersimit te Ndikimit ne Mjedis
  Raporti Hidrologjik
  Raporti Gjeologjik
  Profili Tip
  Profilet Gjatesore
  Planimetria e Ures
  Planimetria dhe profili gjatesor i ures
  Planimetria
  Detyre Projektimi
  Detaje

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data