Open Procurement Albania

Shitje e një sipërfaqje Truall 300 m2 nga kjo nd/120.6 m2 dhe ndërtesë me nr. pasurie 148/ND, me vendndodhje fshati Selic, Njësia Administrative Komsi, Bashkia Mat.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mat
Objekti i ankandit Shitje e një sipërfaqje Truall 300 m2 nga kjo nd/120.6 m2 dhe ndërtesë me nr. pasurie 148/ND, me vendndodhje fshati Selic, Njësia Administrative Komsi, Bashkia Mat.
Kanë qenë pjesëmarrës në procedurë këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:1. Verie Neli me nr.ID F65403292J, Vlera 512.000 lek pa TVSH.
Duke iu referuar procedurës së lartpërmendur, informojmë Znj.Verie Neli, me adresë Burrel, rruga Geraldinë 00480001 6 se oferta e paraqitur, me një vlerë të përgjithshme prej 512.000 leke pa TVSH është identifikuar si oferta e suksesshme.
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 500,000
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Njoftuar fituesi
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 13-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-08-2020
Data e mbajtjes se ankandit 03-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues Verie Neli
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vlera fituese Leke 512,000
  Data e shpalljes se fituesit 04-08-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Mat
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data