Open Procurement Albania

Loti II: Qëndër Gramoz, Zona kadastrale 3164, mbarështimin e florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kolonjë
Objekti i ankandit Loti II: Qëndër Gramoz, Zona kadastrale 3164, mbarështimin e florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme. Vlera 75.000 Lekë/vit/ha
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 75,000
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Ankand i shpallur
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 09-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se ankandit
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Loti III: Gërmënj Shelegur, Zona kadastrale 3826, mbarështimin e florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme.

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kolonjë
  Objekti i ankandit Loti III: Gërmënj Shelegur, Zona kadastrale 3826, mbarështimin e florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme. Vlera 100.000 Lekë/vit/ha
  Nr. Reference
  Vlera fillestare Leke 100,000
  Lloji i Procedures Procedure e hapur
  Statusi i Ankandit Ankand i shpallur
  Data e shpalljes se ankandit ne buletin 09-11-2020
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
  Data e mbajtjes se ankandit
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vlera fituese Leke
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Bashkia Kolonjë
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data