Open Procurement Albania

Loti III: Dardhë-Xhyrë Vehçan Librazhd Polis Mal Pla- “Vjelja dhe grumbullimi i bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Librazhd
Objekti i ankandit Bimët mjeksore tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore që do të vilen e grumbullohen, ndodhen në ekonomitë pyjore Çermenikë, FushëGurrë, Kostenjë, Neshtë-Prevall, Klenjë-2, Prodan, Dardhë-Xhyrë, Vehçan, Librazhd, Polis dhe ekonominë kullosore Mal-Plak. Vlera 103300
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 103,300
Lloji i Procedures Procedure e hapur
Statusi i Ankandit Njoftuar fituesi
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 17-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se ankandit 08-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues “Fatmir MURRAÇI''
Operator Ekonomik Kontraktues
 • L17604602B
 • Fatmir Murraçi
 • Vlera fituese Leke 105,000
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit BASHKIA LIBRAZHD
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data