Open Procurement Albania

“Skrap i përfituar nga nxjerrja jashtë përdorimit e mjeteve të transportit në Filialin Qendër Tranzite, Filialin Lezhë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Shoqërisë “Posta Shqiptare” sh.a., në sasinë 4,772 (katër mijë e shtatëqind e shtatëdhjetë e dy) kg.

Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i ankandit “Skrap i përfituar nga nxjerrja jashtë përdorimit e mjeteve të transportit në Filialin Qendër Tranzite, Filialin Lezhë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Shoqërisë “Posta Shqiptare” sh.a., në sasinë 4,772 (katër mijë e shtatëqind e shtatëdhjetë e dy) kg. Çmimi fillestar i shitjes është 176,564 lekë.
Nr. Reference
Vlera fillestare Leke 176,564
Lloji i Procedures
Statusi i Ankandit Ankand i shpallur
Data e shpalljes se ankandit ne buletin 28-12-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se ankandit 19-01-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Vlera fituese Leke
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Arsyeja e Anulimit
  Vendi i ankandit Shoqeria “Posta Shqiptare” sh.a
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data