Open Procurement Albania

Dhenie me Koncesion/PPP te Projektit te Rruges Milot - Balldre

Autoritet Prokurues Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
Objekti i Kontrates Objekti kryesor i kësaj procedure është dhënia me konçesion /PPP “Për projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e Segmentit Rrugor Milot–Balldre”, sipas parimit të “Projektit me Çelsa në dorë”. Kushtet thelbësore të kësaj procedure përfshijnë por pa u kufizuar kushtet e mëposhtme:
Objekti i kontrates se koncesionit/PPP:“Ndërtimi dhe Mirëmbajtja e Segmentit Rrugor Milot–Balldre”
Kohëzgjatja e kontratës së koncesionit/PPP: 13 vjet
Aktivitetet për t’u kryer nga koncesionari:: “Projektimi, Ndërtimi dhe Mirëmbajtja e Aksit Rrugor Milot–Balldre” sipas standardeve të miratuara nga Autoriteti Kontraktues.
Burimet e të ardhurave të Koncesionarit: një pagesë disponueshmërie vjetore e pagueshme nga Autoriteti Kontraktues për Koncesionarin, niveli i së cilës do të përcaktohet në ofertën e paraqitur nga konkurentët.
Pagesa e pare e kestit do te kryehet nga Autoriteti Kontraktues, kur Koncesionari te kete kryer jo me pak se 25% te punimeve.
Legjislacioni i zbatueshëm: Kontrata e Koncesionit do të rregullohet nga legjislacioni në fuqi i Republikës së Shqipërisë.
Ka pasur një propozim të pakërkuar me analizat teknike ekonomike dhe financiare nga shoqëria "A.N.K shpk", ku me anë të Vendimit Nr. 387, datë 27.6.2018 të Këshillit të Ministrave, i është dhënë bonusi prej 8.5 % të pikëve.
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i koncesionit Njoftuar Fituesi
Kompania Koncesionare
 • Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2018
  Data e mbajtjes se koncesionit 14-09-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues 1.“A.N.K” shpk
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • J92408001N
 • A. N. K.
 • Kosto koncesionare 161,500,000.00
  Kohezgjatja e koncesionit(vjet) 13
  Data e shpalljes se koncesionit 23-07-2018
  Oferta fituese Leke pa TVSH 161,500,000
  Data e shpalljes se fituesit 09-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Ankesa Ankesa nuk ka
  Arsyeja e Anulimit
  Buletini i Prokurimeve Publike
  Akte/Marreveshje Koncesionare

  Njoftimi i kontrates
  Dokumentat e Procedures Konkuruese
  Raport Teknik
  Planimetria e Pergjithshme
  Profili gjatesor
  VKM per Miratimin e Bonusit te shoqërisë “A.N.K”
  Fitues Koncesion/PPP te Projektit te Rruges Milot - Balldre

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data