Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 7 10 147,925,383 8 22,001,157 16,696,269

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Shërbim për Dezinfektimin e SUT për luftimin e epidemisë COVID-19 për një periudhë 12 mujore” 7,946,880 Lidhur Kontrata TIRANA TEKNOLOGJI 6,993,254.40
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektim i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të Spitalit dhe Poliklinika Lushnje për situatën e krijuar nga Covid -19 8,333,333 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 4,215,809.66
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 1 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues” 125,924,226 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektimi i te gjitha ambjenteve te spitalit dhe poliklinika Lushnje kunder Covid-19 1,666,666 Lidhur Kontrata LOERMA 1,662,145.50
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektimi per spitalin Lushnje nga Covid-19. 988,560 Lidhur Kontrata LOERMA 985,113.84
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbim per Dezinfektimin e SUT per luftimin e epidemise COVID-19 dhe sherbimin D.D.D. per nje periudhe nje mujore 1,300,000 Lidhur Kontrata EUROMED shpk 1,299,945.30
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19 800,000 Njoftuar Fituesi  JUPITER GROUP  775,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Dezefektim, deratizim dhe desinsektim të ambjenteve ( Masa për COVID-19). 800,000 Njoftuar Fituesi Nertil Shehaj  600,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19) 165,718 Njoftuar Fituesi Jimi  165,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19. Anuluar Procedura
  • < me para
  • 1
  • me pas >