Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
33 MEGAPHARMA SHPK 1079 3,925,983,950 1,070 3,911,120,157 2,250,968,983

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 15 Ceftriaxone 1 gr Flakon/ Flakon + ampule (hollues) 302,132,979 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 302,131,081.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 22 Colistimethate sodium 1.000.000 I.U Flakon 12,625,803 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 12,622,540.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 24 Fluconazole 150 mg Kapsule 2,719,483 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 1,752,520.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 41 Furosemide 20 mg/2 ml - 2 ml Ampule 35,739,267 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 35,731,369.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 50 Dopamine 10 mg/ml - 5 ml Ampule 5,790,707 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 5,790,516.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 52 Glyceryl trinitrate 5 mg/1.5 ml - 1.5 ml Ampule 11,237,149 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 11,234,322.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 53 Glyceryl trinitrate 50 mg/50 ml - 50 ml Flakon 7,411,650 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 7,411,624.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 105 Ambroxol 15 mg/5 ml - 100 ml Flakon 1,590,771 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 940,210.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 9 Docetaxel 31,794,545 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 7,280,280.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 24 Oxaliplatin 16,638,307 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 7,705,520.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 28 Rituximab Origjinator 25,592,837 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 25,592,820.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 29 Rituximab Origjinator 5,124,123 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 5,124,120.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 54 Calcium chloride 11,850,580 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 11,839,009.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 57 Dalteparine natricum 218,436,557 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 218,432,240.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 86 Recombinant Coagulation Factor VIII 18,027,871 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 12,451,880.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 87 Recombinant Factor IX 23,810,308 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 23,728,950.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 88 Recombinant human C1-inhibitor (Conestat alfa) 6,500,899 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 6,500,880.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 99 Tranexamic acid 8,007,677 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 8,001,467.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 4 Blerje Tranexamic 500mg/5ml Ampule 33,609 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 32,640.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 7 Blerje Omeprazole 40mg Flakon 71,964 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 67,500.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 8 Blerje Furosemide 20mg Ampule 313,040 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 313,040.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Lot 3 Sistemi kardiovaskular Dopamine 72,250 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 72,250.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 6 - Dalteparine natricum 263,200 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 263,200.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata 1 Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 2 Dalteparine 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml Shiringe e para pergatitur
Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 4 Anti-infektive te pergjithshem Ciprofloxacine 100 mg/10 ml - 10 ml Ampule 32,900 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 32,900.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 5 Anti-infektive te pergjithshem Levofloxacin 5mg/ml - 100ml Flakon 83,160 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 83,100.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 13 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine natricum 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml - 0.2 ml Shiringe e para pergatitur 52,640 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 52,640.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 15 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Fusidic acid 2% - 15 gr Tubet 4,123 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 4,120.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 25 Metabolizmi dhe trakti tretes Magnesium sulphate 2.5 gr/10 ml - 10 ml Flakon/ Ampule 33,460 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 33,460.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 34 Sistemi kardiovaskular Dopamine 10 mg/ml - 5 ml Ampule 4,335 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 4,335.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.