Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Ministria e Shëndetësisë FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 12 8,454,984 12 8,454,984 8,454,983

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 1,060,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 1,060,000.00
Ministria e Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 1,060,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 1,060,000.00
Ministria e Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 636,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 636,000.00
Ministria e Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 1 - Metronidazole; Loti 14 - Barna antiparazitare Aciclovir 2,149,750 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 2,149,750.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 254,400 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 254,400.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 106,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 106,000.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 176,667 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 176,666.67
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 131,440 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 131,440.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 22,260 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 22,260.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 614,800 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 614,800.00
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 1 - Metronidazole 865,667 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 865,666.67
Ministria e Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë B3 - Blerje barna sistemi anti-infektivë të përgjithshëm, antineoplastikë dhe imunomodulatore, antiparazitare dhe dermatologjike për nevoja spitalore, ndarë në 15 Lote. Loti 1 - Metronidazole 1,378,000 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK&EDNA FARMA SHPK 1,378,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.