Open Procurement Albania

“Furnizimin me teste Serologjike për Analizator Abbot Architect i2000 ose ekuivalent për nevoja të QSUNT”

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “Furnizimin me teste Serologjike për Analizator Abbot Architect i2000 ose ekuivalent për nevoja të QSUNT”
Nr. Reference REF-79374-11-20-2020
Vlera / Fondi Limit 45 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 23-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 21-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
  Shenime Specifikimet Teknike të Përgjithshme:

  1. Testi të dedektoje praninë e Antitrupave Anti-Sars-Cov-2

  2. Metoda e pranuar ELISA (Enzyme-linked immunosorbent assay) dhe derivate të saj, CLIA (Chemiluminescence Enzyme Immunoassays ) /CMIA (Chemiluminescent Microparticle Immuno Assay) dhe derivate te saj dhe ELFA (Enzyme-Linked Fluourescent Assay) .

  3. Specificiteti i rekomanduar pas 15 ditesh 98% - 100%


  4. Sensitiviteti i rekomanduar 99 % - 100 %

  5. Të ketë certifikim nga FDA ose CE

  6. Të jetë i regjistruar në Agjencinë Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekesore.

  7. Kiti duhet të perfshijë të gjithë materialet e nevojshme për kryerjen e testimit.

  8. Aparatura të jetë plotësisht automatike dhe mos lejojë ndërhyrje manuale midis pipëtimit, testimit dhe leximit në mënyrë që të garantojë gjurmimin e plotë dhe të minimizohet gabimi njerëzor.

  9. Kiti duhet të ketë paketim individual ose nqs është paketim me shume teste, jetëgjatesia e tij pas hapjes të jetë të pakten një muaj.

  10. Mostrat duhet të jenë plotësisht të gjurmueshme nga analizatori. Duhet të perdorë tubat primare për pipetimin e mostrave dhe fillimin e hapave analitike.

  11. Ngarkesa e analizatorit duhet të jetë jo më e vogël se 60 - 80 teste në orë.

  12. Analizatori duhet të ketë dhomë frigoriferike të integruar në menyrë të ruajë temperaturën e reagenteve të qëndrueshme nqs ka reagent, në të kundërt jo se nuk duhet.

  13. Të ofrojë sistem me aftësi të detektoje problemet në aspirim (koagul, fluska dhe sasi e paket)

  14. Të ketë sistem barcode për gjithë reagentet dhe mostrat.

  15. Të mos ketë nevojë për kalibrim të vazhdueshëm

  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-79374-11-20-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 49 datë 6 Prill 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.