Open Procurement Albania

Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra per Qendren Spitalore Universitare , Nene Tereza.

Autoritet Prokurues Agjencia e Blerjeve të Përqendruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra per Qendren Spitalore Universitare , Nene Tereza.
Nr. Reference REF-69856-08-26-2020
Vlera / Fondi Limit 5 839 636,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. DION-AL" SHPK
2. A.M.E 2020" SHPK
3. KORSEL" SHPK
4. PASTRIM SILVIO" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DION-AL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 699 875,50
  Data e shpalljes se fituesit 24-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjet) muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. "A.M.E 2020" SHPK:
  • Nuk plotëson pikën 2 (... operatori ekonomik duhet të paraqesë:...librezat shëndetësore për të paktën 12(dymbëdhjetë) punonjës në fushën e shërbim gjelbërimit), seksioni 2.3, “Për kapacitetin teknik”, pika 2, “Kriteret e veçanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqes librezat shëndetësore, për të paktën 12(dymbëdhjetë) punonjës, në fushën e shërbim gjelbërimit.
  • Nuk plotëson, pikën 3 [Punonjësit e punësuar në sektorin e shërbimit të pastrimit duhet të jenë sipas profesioneve në tabelën e mëposhtme: pika 2 e tabelës: Punëtorë në sektorin e gjelbërimit 10 (dhjetë)], seksioni 2.3, “Për kapacitetin teknik”, pika 2, “Kriteret e veçanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk siguroi dokumentacionin e kërkuar për 10 (dhjetë) punonjës.

  2. "PASTRIM SILVIO" SHPK:
  • Nuk plotëson pikën 2 (...operatori ekonomik duhet të paraqesë:..Listëpagesat (E-Sig 025) të konfirmuara nga Administrata Tatimore, për periudhën Maj 2020 – Korrik 2020), seksioni 2.3, “Për kapacitetin teknik”, pika 2, “Kriteret e veçanta të kualifikimit”, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesi Listëpagesat (E-Sig 025), të konfirmuara nga Administrata Tatimore, për periudhën Maj 2020 – Korrik 2020.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia e Blerjeve të Përqendruara REF-69856-08-26-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.