Open Procurement Albania

Blerje Materiale Mjekësore “Kanjula Trakeotomie metalike (sipas përmasave te nevojshme)” për Shërbimin e ORL

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje Materiale Mjekësore “Kanjula Trakeotomie metalike (sipas përmasave te nevojshme)” për Shërbimin e ORL
Nr. Reference REF-66080-07-21-2020
Vlera / Fondi Limit 8 716 667,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. FEDOS
2. EUROMED
3. LEL MEDICAL
4. BIOMETRIC ALBANIA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LEL-Medical
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 875 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  • Pranë AK në datën 30.09.2020, operatori ekonomik “Lel-Medical” sh.p.k ka paraqitur ankesë pranë autoritetit kontraktor, nëpërmjet të cilës kundërshton kualifikimin e ofertes se subjektit “Fedos” sh.p.k në procedurën e prokurimit .
  AK vendos mospranimin e ankeses se Operatori Ekonomik "Lei Medical shpk te ngritura ne shkresen Nr.2992 prot. Date 29.09.2020.

  • Në datën 12.10.2020 operatori ekonomik “Lel-Medical” sh.p.k ka paraqitur ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik me të njëjtat arsye si më sipër.
  Pas shqyrtimit të ankesës nga KPP, Vendosi të pranojë ankesën e bere nga OE “LEL MEDICAL” shpk.

  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:

  1. “FEDOS” shpk,
  Skualifikuar ne baze te Vendimit të Komisionit të Prokurimit Publik Nr 542/1 Prot., datë 27.11.2020.

  2. “EUROMED” Shpk:
  • Nuk plotëson kriteret per kapacitetin teknike për kualifikim
  • Nuk permbush specifikimet teknike te paraqitura ne DST (Shtojca 10).
  3. “BIOMETRIC ALBANIA” Shpk:
  • Nuk plotëson kriteret per kapacitetin teknike për kualifikim
  • Nuk permbush specifikimet teknike te paraqitura ne DST (Shtojca 10).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" REF-66080-07-21-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.