Open Procurement Albania

Blerje materiale nje perdorimeshe kirurgjikale per perballimin e situates me Covid 19 per DSR Diber

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Objekti i Tenderit Blerje materiale nje perdorimeshe kirurgjikale per perballimin e situates me Covid 19 per DSR Diber
Nr. Reference REF-69499-08-24-2020
Vlera / Fondi Limit 2 084 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 04-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. Euromed shpk
2. Malbertex shpk
3. Greemed shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GREEMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 072 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 486 400,00
  Data e lidhjes se kontrates 29-09-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar subjektet e meposhteme :
  1. Malbertex pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e meposhtem :
  - Nuk plotëson kërkesën tekniko-profesione të përcaktuar në pikën C të seksionit 2.3 pasi ofertuesi nuk ka paraqitur asnje nga mostrat e kërkuara.
  - Nuk ka paraqitur vertetim mbi shlyerjen e taksave dhe tarifave vendore per vitin 2020 ne te gjitha pikat e ushtrimit te aktivitetit sipas ekstraktit te shoqerise .

  2.Euromed pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e meposhtem:
  - Vërtetimi që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri eshte per muajin Qershor 2020 nderkohe qe mqs data e mbylljes se procedures ka qene 04/09/2020 ne te duhet te ishte perfshire edhe likujdimi i fatures se muajit Korrik 2020.
  - Nuk ka paraqitur vertetim mbi shlyerjen e taksave dhe tarifave vendore per vitin 2020 ne te gjitha pikat e ushtrimit te aktivitetit sipas ekstraktit te shoqerise .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GREEMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër REF-69499-08-24-2020
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 62 datë 31 Gusht 2020
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 82 datë 05 Tetor 2020
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 89 datë 19 Tetor 2020

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.