Open Procurement Albania

Shërbimi privat i sigurisë fizike të Drejtorise Sherbimit Spitalor Librazhd”

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd
Objekti i Tenderit Shërbimi privat i sigurisë fizike të Drejtorise Sherbimit Spitalor Librazhd”
Nr. Reference REF-77112-10-29-2020
Vlera / Fondi Limit 12 995 672,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.”Nazeri 2000” shpk
2.”Kumria 1” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUMRIA 1 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 635 673,52
  Data e shpalljes se fituesit 04-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6 760 085,32
  Data e lidhjes se kontrates 08-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Eshte ankimuar shoqeria Nazeri 2000 me daten 16.12.2020.
  Ka marrë përgjigje në datë 21.12.2020
  Eshte ankimuar ne KPP i cili eshte shprehur me vendimin nr 54/2021,date 29.01.2021 per mospranim ankese.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “Nazeri 2000 ”shpk :
  - Nuk plotëson kërkesën për kualifikim kriterin 2.3 kapaciteti teknik, pika 2.3.4,pasi nga dukumentacioni :Akt-administrativ me titull “Performanca e subjektit” viti 2020,lëshuar nga DV e Policisë Elbasan,të paraqitur nga subjekti nëpërmjet SPE,nuk arrini të provoni se ka grup të gatshëm 24 orë (tre turne) me nga 2 punonjës për çdo turn,sikurse është kërkuar në DST,duke mos plotësuar kërkesat e kritereve të veçanta të kualifikimit.

  - Nuk plotëson kërkesën për kualifikim kriterin 2.3 kapaciteti teknik pika 2.3.4,pasi nga dukumentacioni :Akt-administrativ me titull “Performanca e subjektit” viti 2020,lëshuar nga DPQ Elbasan,të paraqitur nga subjekti nëpërmjet SPE,nuk arrini të provoni qe “të mos ketë marrë masë 2 administrative për operatorin ekonomik (Titullar dhe drejtues teknik) për vitet 2018-2019”,pasi “Performanca e subjektit”,nr.7169 prot ,date 10.11.2020,nuk ka të përcaktuar shprehimisht periudhën kohore për të cilën kërkohet informacioni referuar kriterit të sipërpërmendur dhe të përcaktuar në dokumentat e tenderit.Pra nuk plotëson kërkesat e autoritetit kontraktor dhe nuk mund të konsiderohet vertetim i vlefshëm

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUMRIA 1 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd REF-77112-10-29-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 21 datë 15 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.