Open Procurement Albania

Blerje Kite dhe Reagentë, për nevojat e NJVKSH”, për mbulimin e nevojave të NJVKSH për 12 muaj

Autoritet Prokurues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane
Institucion Kontraktues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane
Objekti i Tenderit Blerje Kite dhe Reagentë, për nevojat e NJVKSH”, për mbulimin e nevojave të NJVKSH për 12 muaj
Nr. Reference REF-72666-09-22-2020
Vlera / Fondi Limit 8 617 550,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-11-2020
Data e mbajtjes se tenderit 18-11-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “GAMMA” Shpk,
2. “KRIJON” Shpk,
3. “ISOMETRIC” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GAMMA 
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 969 908,13
  Data e shpalljes se fituesit 12-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa:
  Për vlerësimin e bërë nga KVO është paraqitur ankesë nga OE KRIJON Shpk., me nr. 6725 prot., datë 16.12.2020.
  KSHA me Vendimin nr. 6725/3 prot., datë 22.12.2020 ka vendosur mospranimin e ankimit. OE KRIJON Shpk ka paraqitur ankesë pranë KPP ku kjo e fundit me Vendimin KPP Nr. 44/2021, Nr. 1819 Protokolli, Datë 29.12.2020, ka vendosur:
  Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Krijon” sh.p.k. për procedurën e prokurimit .

  Operatorë Ekonomik të s’kualifikuar:
  1. “ISOMETRIC” Shpk,
  Arsyeja e Skualifikimit: OE nuk ka paraqitur dokumentacion dhe ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane REF-72666-09-22-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.