Open Procurement Albania

Monitorimi i treguesve mjedisor në njësitë e prodhimit

Institucioni Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Autoritet Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Objekti i Tenderit Monitorimi i treguesve mjedisor në njësitë e prodhimit
Nr. Reference REF-87708-11-15-2023
Vlera / Fondi Limit 6 030 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 16-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 41 (Dyzet e një) ditë pune.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1, gërma d): kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë ligj. Procedura e prokurimit anulohet në zbatim të vendimit Nr.1266/2023 të KPP-së.
  Shenime Njoftimi i anullimit te procedures ne Buletinin Nr. 101 datë 18 Dhjetor 2023

  Më datë 21.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është ankimuar ankesa e operatorit ekonomik “Tenuis Laboratories” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave te tenderit

  Më datë 21.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është ankimuar ankesa e operatorit ekonomik “ECCAT Environmental Consulting, Chemical Analysis & Testing” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave te tenderit

  Më datë 05.12.2023, Komisioni i Prokurimit Publik pasi shqyrtoi ankesat e paraqitura nga operatorët ekonomikë ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Tenuis Laboratories” SHPK
  2. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “ECCAT Environmental Consulting, Chemical Analysis & Testing”,
  3. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e mësipërme të prokurimit dhe me rihapjen e procedurës të ketë parasysh konstatimet e bëra nga Komisioni i Prokurimit Publik.

  Më datë 19.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të mos lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës
  2. Autoriteti kontraktor brenda 5 ditëve të dërgojë në KPP dokumentat e reja të procedurës që do të rishpallë.

  Më datë 30.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të mos lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  2. Autoriteti kontraktor të modifikojë dokumentat e procedurës së prokurimit në përputhje me vendimin e KPP-së nr.1266/2023

  Më datë 14.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular Ankimimi “Tenuis Laboratories” SHPK
  Formular Ankimimi “ECCAT Environmental Consulting, Chemical Analysis & Testing” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data