Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 Kastrati Shpk - Kastrati Sha 60 486,688,888 60 486,688,888 308,042,006

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje karburant dhe gaz per ngrohje per nevojat e Shoqerise per vitin 2020-2021 5,165,148 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 5,165,148.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje Karburant per nevojat e Shoqerise 6,123,266 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 6,123,266.00
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 2: Benzine Premium Unl 10 ppm Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Furnizim me karburant per vitin 2019 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 2: Benzine Premium Unl 10 ppm Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 2: Benzine Premium Unl 10 ppm Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Loti 1: Nafte < 10 ppm USLD 107,213,899 Njoftuar Fituesi Kastrati Shpk - Kastrati Sha 107,213,899.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Furnizim me karburant per vitin 2019 Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha
Qeverisja Vendore Durrës Loti 2: Benzine Premium Unl 10 ppm 1,203,741 Njoftuar Fituesi Kastrati Shpk - Kastrati Sha Marzhi i Fitimit 12.4 %
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dytë Blerje benzinë pa plumb për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Parë: Blerje gazoil (Bludiesel) për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dytë Blerje benzinë pa plumb për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Parë: Blerje gazoil (Bludiesel) për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Parë: Blerje gazoil (Bludiesel) për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise Lidhur Kontrata Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Dytë Blerje benzinë pa plumb për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise 814,802 Njoftuar Fituesi Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Parë: Blerje gazoil (Bludiesel) për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise 22,688,939 Njoftuar Fituesi Kastrati Shpk - Kastrati Sha 12.4% Marzh fitimi.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data