Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
50 InfoSoft Office 268 429,263,704 267 426,369,732 316,691,124

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Blerje materiale kancelarie per Bashkine Fushe-Arrez 1,384,166 Rishpallje me Njoftim Fituesi InfoSoft Office 795,772.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kancelari dhe tonera 6,643,640 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 2,170,117.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale kancelari dhe bojra për Bashkinë Kurbin 3,639,935 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 3,297,111.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje kancelarie për nevojat e Bashkisë Divjakë 2,024,824 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 1,097,706.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje kancelarie Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 228,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje kancelari 1,431,213 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 875,270.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash 1,333,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 787,447.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1-Blerje materiale kancelarie Lidhur Kontrata InfoSoft Office 435,242.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Kancelari 1,962,663 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,083,255.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje kancelari dhe tonera 2,282,500 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 956,700.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje Kancelari 2,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 1,465,627.00
Qeverisja Vendore Maliq “Blerje materiale kancelarie” Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 107,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale kancelarie 1,149,336 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 435,242.00
Qeverisja Vendore Durrës Riparime prinetra fotokopje Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 297,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje materiale kancelarie për nevojat e shoqërisë Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 587,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje kancelari dhe bojera per Bashkine ,Agjencine Pyjore, SHMZSH dhe Gjendjen Civile 8,379,488 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 6,071,195.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje didaktike, lojra,libra 2,860,416 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,997,071.00
Qeverisja Vendore Korçë LOTI I Kancelari dhe Leter 1,258,679 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 999,197.00
Qeverisja Vendore Durrës Shërbimi i printimit dhe fotopjimit 5,975,666 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,715,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Materiale Kancelarie 1,682,775 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,257,820.00
Qeverisja Vendore Himarë Blerje materiale kancelarie 1,666,667 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 980,021.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë 3,333,333 Rishpallje me Lidhje Kontrate InfoSoft Office 1,797,058.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrate 1-Shërbim printimi Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,247,636.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme 6,000,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,077,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim printimi 1,663,290 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 1,247,636.00
Qeverisja Vendore Fier “Blerje kancelari dhe letër” 4,897,139 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 2,640,101.00
Qeverisja Vendore Tiranë BLERJE KANCELARI Lidhur Kontrata InfoSoft Office 140,000
Qeverisja Vendore Lushnje “Blerje boje printeri” Lidhur Kontrata InfoSoft Office 160,000
Qeverisja Vendore Bulqizë Kancelari dhe Tonera fotokopje dhe printerash 1,666,666 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 1,188,550.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje tonera dhe artikuj kancelarie Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 177,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data